top of page
Nyt_Logo.png
Orginal_paarupkørerskoleLogo.png

Læs her hvad tidligere elever siger

Ikke-navngivet-1 2.png
  • Facebook

Andrea Fagerlund Hansen
anbefaler Paarup Køreskole.

23/1 2024 

Martin er en virkelig dygtig kørelærer der får den enkelte elev til at føle sig tryg bag rattet. Det har været et meget lærerigt forløb, men hvor der også har været plads til grin. Martin er altid til rådighed hvis der er spørgsmål til det mindste. Pårup Køreskole er en kæmpe anbefaling og der er kun gode ord herfra til både køreskolen og kørelæreren

Marlene Fürstenberg
anbefaler Paarup Køreskole.

11/8 2023  

Min datter har taget kørekort ved Martin, hun har følt sig helt tryg fra start til slut, selvom hun har svært ved nye folk. Man kan mærke at han virkelig vil hans elever

Kevin Ladegaard
anbefaler Paarup Køreskole.

4/4 2023  

Det kan klart anbefales at tage kørekort hos Martin. Han er super flink samt sjov at køre med, og enormt god til at lære fra sig.

Ea Cronhammar
anbefaler Paarup Køreskole.

7/3 2023  

Virkelig godt sted at tage kørekort! Klart anbefalet. Martin er en super god og dygtig lærer og man lærer hvad man skal!

Lene Bro 
anbefaler Paarup Køreskole.

25/1 2023  

FANTASTISK køreskole

Martin er meget tillidsvækkende både for elever og forældre. Der er virkelig styr på tingene, og det har været en fornøjelse at lægge barn til denne professionelle køreskole, hvor der også er plads til sjov og grin.

Jeg vender tilbage med en elev mere om et par år

De største, varmeste og bedste anbefalinger.

Freja Eichmeier
anbefaler Paarup Køreskole.

1/11 2022   

Hvis du skal tage kørekort er Paarup køreskole en klar anbefaling her fra!

Oliver Larsen 
anbefaler Paarup Køreskole.

15/8 2022   

Jeg kan varmt anbefale Paarup Køreskole! Martin er sjov og hyggelig og har gjort det nemt at tá kørekort.

Kirsten D. Hansen
anbefaler Paarup Køreskole.

17/6 2022   

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole, hvor fleksibiliteten er stor og hjertet er med. Et ekstra plus er førstehjælpskurset, som kan bookes gennem Martin. Her er engagementet og fleksibiliteten også noget helt særligt.

Marianne Rask Hansen
anbefaler Paarup Køreskole.

20/4 2022   

Matilde S R Hansen anbefaler Paarup køreskole.

Det har været et super godt forløb, Martin tager godt hånd om eleverne.

Vi har været rigtig glad for forløbet hos Martin. Kan helt sikkert anbefales.

Karoline Brylle
anbefaler Paarup Køreskole.

13/2 2022   Jeg kan helt sikkert anbefale Paarup køreskole! Martin er en super dygtig Kørelære, som gør dine teoritimer og køretimer 100 gange sjovere og hyggeligere!

Han står altid til rådighed hvis der er spørgsmål også unden for teoritimerne!

Kan virkelig anbefales herfra!

Oliver Jacoby
anbefaler Paarup Køreskole.

16/12 2021  Jeg kan klart anbefale Paarup Køreskole. Martin er en super dygtig kørelære, han forklare teorien rigtig godt og på en spændene måde. Jeg er tilfreds med forløbet, og jeg er glad for at jeg valgte Paarup Køreskole

Jacob Yde Knudsen
anbefaler Paarup Køreskole.

8/12 2021  Kan helt klart anbefales flink kørelærer med gode hyggelige timer både i bil og i teori også spændene førstehjælp. Glad for jeg valgte den.

Sofie Clemmensen 
anbefaler Paarup Køreskole.

4/11 2021 Jeg kan virkelig anbefale Paarup køreskole!

Martin gør køretimerne og teoritimerne sjove, han er meget rar og han kan gøre køretimerne meget hyggelige!

100% anbefalt af mig

Cecilia Andersen
anbefaler Paarup Køreskole.

16/10 2021  Jeg tog kørekort for en del år siden, men efter nogle ubehagelig oplevelser, havde jeg ikke været ude at køre i meget lang tid og var desuden også blevet ret bange for at køre. Jeg besluttede at nu gik den ikke længere, jeg måtte i gang med at køre. Jeg kontaktede Martin, som var utrolig forstående overfor min situation og vi gik i gang med nogle køretimer. Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg kontaktede lige netop Martin. Han er rolig, tålmodig, opmuntrende, ærlig og sjov og hver køretime med ham, gav mig troen på at jeg nok skulle komme til at køre bil igen. Det er lidt over en måned siden at jeg tog den sidste køretime med Martin, men jeg har været ude og køre en del gange siden og jeg synes at jeg er ved at have ret godt styr på det og er ikke længere bange. Så hvis det med kørekort skræmmer dig, er du i helt trygge hænder hos Martin!

Mathilde Jantzen
anbefaler Paarup Køreskole.

7/8 2021 I går var jeg så heldig at få kørekort gennem Paarup køreskole! Det har været et fantastisk forløb og ikke mindst på grund af min dedikerede kørelærer Martin, som har gjort hele forløbet til en fantastisk proces, fyldt med lærerige, hyggelige og sjove timer. Jeg vil klart anbefale Paarup køreskole

Oliver Busk
anbefaler Paarup Køreskole.

12/7 2021 Er lige blevet færdig med mit kørekort ved Martin. Helt igennem godt og trygt forløb, til en god pris. Man kunne være med hele vejen, og rolige køretimer med plads til snak, så man ikke blev for nervøs.

Kan helt klart anbefales!

Casper Vedel Hansen
anbefaler Paarup Køreskole.

2/8 2021  Jeg er lige blevet færdig med at tage kørekort ved Paarup Køreskole, og det kan klart anbefales! Martin er en fantastisk dygtig kørelærer som nemt og sjovt får en gennem forløbet!

Så jeg anbefaler helt klart Paarup Køreskole

Kirstine Ploug
anbefaler Paarup Køreskole.

12/7 2021 Jeg har lige fået kørekort gennem Paarup Køreskole, og kan helt klart anbefale Martin som kørelærer. Det var et forløb med sjove, hyggelige og ikke mindst seriøse teori- og køretimer. Godt og trygt forløb, til en god pris.

Kæmpe anbefaling herfra

Viktor Juel Larsen
anbefaler Paarup Køreskole.

9/7 2021  Jeg er blevet færdig med at tage kørekort hos Martin og vil gerne anbefale Paarup køreskole til andre. Jeg har haft en masse sjove timer bag rattet samt i teorilokalet. Martin er en virkelig god kørelærer, som får en til at føle sig tryg når man kører, og han ved hvad der skal til for at alle får en god oplevelse.

Kæmpe anbefaling herfra

30/5 2021 Jeg har taget kørekort hos Martin, og det har været et rigtigt godt forløb. Martin er god til at få én til at føle sig tryg på vejene, og han er altid i godt humør. Jeg kan 100 % anbefale at tage kørekort hos Martin

9/12 2020 I Martins køreskole er der både sjov og ballade, men også seriøsitet. Jeg vil helt klart anbefale Paarup køreskole, der er masser af støtte og tryghed. Jeg har lige færdiggjort mit kørekort, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre støtte, jeg følte mig klar og fik masser af ros, ligesom man havde brug for.

Kæmpe anbefaling herfra :-) :-) 

24/11 2020 Jeg kan varmt anbefaler Paarup Køreskole. Min søn har fornyeligt taget kørekort hos Greiner, som har køreskolen. Min søn var meget tilfreds med hele forløbet. Som han siger “ Det har været mega fedt, fordi Greiner har været god til både, at gøre forløbet seriøst og sjovt på samtidig”. Kæmpe stort tak for et godt forløb, og en god oplevelse. Der er ingen tvivl om, hvor min 2 andre børn, skal tage deres kørekort. Det bliver selvfølgelig hos Byens bedste køreskole PAARUP KØRESKOLE.

Maja Kamph
anbefaler Paarup Køreskole.

8/1 2024  

Paarup køreskole er mere end anbefalet, Martin er en sød og sjov kørelærer.

Han er altid til rådighed og han er god til at forklar tingende, hvis du ikke lige forstod det i første omgang

Jeg har været rigtig glad og tilfreds med mit forløb hos Martin!

Sune Emil Marcussen
anbefaler Paarup Køreskole.

11/7 2023  

Har kun gode ting at sige om Paarup Køreskole. Både teori- og køretimer har aldrig været for tunge eller kedelige. Martin er en skide sjov fyr, som sørger for at man lærer det man skal, og klæder en rigtig godt på til prøverne.

Christian Skotting
anbefaler Paarup Køreskole.

7/4 2023  

Det har været et rigtig godt forløb. jeg er glad for at jeg valgte Martins køreskole. Martin er rigtig hyggelig og tålmodig. Han har lært mig meget. Jeg kan varmt anbefale ham,

Christian

Andrea Stendal
anbefaler Paarup Køreskole.

27/1 2023  

Kæmpe anbefalelse og kun gode ord herfra. Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Paarup køreskole.. Martin er mega motiverende og giver en blod på tanden til at blive ved. Det er trygt og altid sjovt at køre med Martin ved siden af.

Kasper Skjoldbjerg Larsen
anbefaler Paarup Køreskole.

5/11 2022   

10 stjerner til en fantastisk kørelærer, har kun ros til Martin. Han gør både teoritimerne og køretimerne sjove og lærerige :-) 

Fiona Marie Larsen
anbefaler Paarup Køreskole.

1/11 2022   

Det har været så hyggeligt, sjovt og trygt at tage mit kørekort hos Martin! Det hele har fungeret på et plan hvor man kan følge med, samtidig med man bliver udfordret. Kæmpe anbefaling herfra!

Marike Friis
anbefaler Paarup Køreskole.

11/8 2022   

Paarup køreskole!

Kan kun anbefales til andre herfra!

Teoritimerne er aldrig kedeligt på grund af Martin, han gør timerne mere interessante samt forstående!

Til køretimerne har jeg aldrig følt mig utryk bag rettet fordi Martin fik det til at føles helt normalt.

Martin er altid til rådighed hvis der er spørgsmål eller usikkerheder ;- )

Hvis du skal have kørekort tag Paarup køreskole, du vil ikke fortryde det

Ida Rasmussen
anbefaler Paarup Køreskole.

16/6 2022   

Mega god køreskole! Med en fantastisk kørelærer, der gør det sjovt at tage kørekort. Jeg kan stærkt anbefale Martin fra Paarup køreskole.

Jonas Simonsen
anbefaler Paarup Køreskole.

10/3 2022   Super køreskole. Han har god forståelse og respekterer en som man er, han hjælper hvis man ikke forstår en ting og giver gode råd og feedback. Ville helt klart anbefale ham til alle der overvejer at begynde på kørekort!

Tobias Søndergaard Larsen
anbefaler Paarup Køreskole.

1/2 2022  Paarup Køreskole er en rigtig god køreskole med sjove teoritimer og en rigtig god kørelærer. Martin er meget sympatisk, og han er god til at forklare teoristoffet samt de tekniske ting, når man er ude og køre

Kæmpe anbefaling herfra!!

Carl Jørgensen
anbefaler Paarup Køreskole.

9/12 2021  En mega god køre lære. God køreskole. Den kan klart anbefales. Mega fed oplevelse

Cecilie Jørgensen
anbefaler Paarup Køreskole.

14/11 2021  Jeg er lige blevet færdig med at tage kørekort hos Martin og jeg kan varmt anbefale Paarup Køreskole! Jeg har haft det bedste forløb, med nogle sjove og ikke mindst lærerige teori samt køretimer. Der er god kommunikation mellem kørelærer og elev, jeg kunne ikke have ønsket det anderledes

Tusind tak for det gode forløb Martin! Alt godt til dig fremover

Kæmpe anbefaling fra mig!

Sara Elklit-Jeppesen
anbefaler Paarup Køreskole.

2/11 2021  Jeg kan virkelig anbefale Paarup Køreskole! Det har været en utrolig god oplevelse at tage mit kørekort hos Martin. Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig godt tilpas pga. det positive miljø og den gode stemning i bilen Martin er virkelig rar, opmærksom, og gør at man føler sig helt tryg bag rettet! Når der opstår fejl sidder han hele tiden klar med et godt råd, og på den måde lærer man hurtigt af dem:)

Tak for et rigtig godt forløb! og en kæmpe anbefaling herfra

Anna Maiborg Duus
anbefaler Paarup Køreskole.

30/9 2021  Vil helt klart anbefale Paarup Køreskole!

Det er trygt og mega fedt at tage kørekort hos Martin. Han er sjov og man kan tydeligt mærke at han prioritere en og tilrettelægger ens kørsel uden for skole og andre planer.

Stor ros til dig Martin! Og tak for et fedt forløb

Mathilde Lykke Steensen
anbefaler Paarup Køreskole.

18/8 2021 Jeg har lige færdigjordt mit kørekort hos Martin, og det har været et skide godt forløb, jeg har været mega glad for at tage mit kørekort hos Martin, det har været et godt og trygt forløb. Kan klart anbefale at tage kørekort hos Paarup køreskole. 5 ud af 5 stjerner herfra!

5/8 2021  Jeg kan klart anbefale Paarup køreskole! Et godt, roligt og trygt forløb, hvor alle kan følge med.

Tak for kørekortet, og nogle gode timer på vejen, Martin!

En anbefaling herfra

Johanne Adamczky Andersson
anbefaler Paarup Køreskole.

21/7 2021 Jeg kan bestemt anbefale paarup køreskole. På trods af forsinkelser i forhold til corona, har Martin gjort alt hvad han kunne, for at få holdet igennem forløbet på den hurtigste og bedste måde.

Der har altid været god stemning til teori, med en masse “dumme” spørgsmål og bestemt også god stemning i bilen på trods af lidt nervøsitet til tider.

Magnus Berg Pedersen  anbefaler Paarup Køreskole.

18/6 2021 Jeg er lige blevet færdig med at tage kørekort ved Martin, og det har været en kæmpe fornøjelse. Det har været nogle gode og sjove køretimer. Kan 100% anbefales

18/6 2021 Jeg kan stort anbefale Paarup køreskole! Tingene bliver gjort rigtigt, og der er god kommunikation. Helt igennem en rigtigt god oplevelse! Varm anbefaling herfra!

5/5 2021 Martin er simpelthen så rolig og behagelig at hans elever føler sig godt tilpas i hans teorilokale og bag rettet i hans bil 5 stjerner

1/12 2020 Jeg har lige taget kørekort hos Paarup køreskole. Smadre god! God, engageret kørelærer som er god til at forklare, hvis man er i tvivl om noget, og man bliver hjulpet så godt igennem det hele. Det har været en fed oplevelse!Kan stærkt anbefales til andre!

9/11 2020 Martin er en super god kørelærer med gode egenskaber og er super god til unge mennesker. Kan varmt anbefale ham til kørekort

Jeg er selv glad for jeg tog det ved Paarup køreskole

Jeg vil også  glæde mig til at se dig i Paarup Køreskole

og jeg kan love,

det bliver både sjovt og lærerigt 

På gensyn 

Venlig hilsen 

Martin Greiner 

bottom of page