Ikke-navngivet-1.png
rød.png
sort.png
sort.png
rød.png

Læs her hvad tidligere elever siger

  • Facebook

Sofie Clemmensen 
anbefaler Paarup Køreskole.

4/11 2021 Jeg kan virkelig anbefale Paarup køreskole!

Martin gør køretimerne og teoritimerne sjove, han er meget rar og han kan gøre køretimerne meget hyggelige!

100% anbefalt af mig

Cecilia Andersen
anbefaler Paarup Køreskole.

16/10 2021  Jeg tog kørekort for en del år siden, men efter nogle ubehagelig oplevelser, havde jeg ikke været ude at køre i meget lang tid og var desuden også blevet ret bange for at køre. Jeg besluttede at nu gik den ikke længere, jeg måtte i gang med at køre. Jeg kontaktede Martin, som var utrolig forstående overfor min situation og vi gik i gang med nogle køretimer. Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg kontaktede lige netop Martin. Han er rolig, tålmodig, opmuntrende, ærlig og sjov og hver køretime med ham, gav mig troen på at jeg nok skulle komme til at køre bil igen. Det er lidt over en måned siden at jeg tog den sidste køretime med Martin, men jeg har været ude og køre en del gange siden og jeg synes at jeg er ved at have ret godt styr på det og er ikke længere bange. Så hvis det med kørekort skræmmer dig, er du i helt trygge hænder hos Martin!

Mathilde Jantzen
anbefaler Paarup Køreskole.

7/8 2021 I går var jeg så heldig at få kørekort gennem Paarup køreskole! Det har været et fantastisk forløb og ikke mindst på grund af min dedikerede kørelærer Martin, som har gjort hele forløbet til en fantastisk proces, fyldt med lærerige, hyggelige og sjove timer. Jeg vil klart anbefale Paarup køreskole

12/7 2021 Er lige blevet færdig med mit kørekort ved Martin. Helt igennem godt og trygt forløb, til en god pris. Man kunne være med hele vejen, og rolige køretimer med plads til snak, så man ikke blev for nervøs.

Kan helt klart anbefales!

2/8 2021  Jeg er lige blevet færdig med at tage kørekort ved Paarup Køreskole, og det kan klart anbefales! Martin er en fantastisk dygtig kørelærer som nemt og sjovt får en gennem forløbet!

Så jeg anbefaler helt klart Paarup Køreskole

12/7 2021 Jeg har lige fået kørekort gennem Paarup Køreskole, og kan helt klart anbefale Martin som kørelærer. Det var et forløb med sjove, hyggelige og ikke mindst seriøse teori- og køretimer. Godt og trygt forløb, til en god pris.

Kæmpe anbefaling herfra

9/7 2021  Jeg er blevet færdig med at tage kørekort hos Martin og vil gerne anbefale Paarup køreskole til andre. Jeg har haft en masse sjove timer bag rattet samt i teorilokalet. Martin er en virkelig god kørelærer, som får en til at føle sig tryg når man kører, og han ved hvad der skal til for at alle får en god oplevelse.

Kæmpe anbefaling herfra

30/5 2021 Jeg har taget kørekort hos Martin, og det har været et rigtigt godt forløb. Martin er god til at få én til at føle sig tryg på vejene, og han er altid i godt humør. Jeg kan 100 % anbefale at tage kørekort hos Martin

9/12 2020 I Martins køreskole er der både sjov og ballade, men også seriøsitet. Jeg vil helt klart anbefale Paarup køreskole, der er masser af støtte og tryghed. Jeg har lige færdiggjort mit kørekort, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre støtte, jeg følte mig klar og fik masser af ros, ligesom man havde brug for.

Kæmpe anbefaling herfra :-) :-) 

24/11 2020 Jeg kan varmt anbefaler Paarup Køreskole. Min søn har fornyeligt taget kørekort hos Greiner, som har køreskolen. Min søn var meget tilfreds med hele forløbet. Som han siger “ Det har været mega fedt, fordi Greiner har været god til både, at gøre forløbet seriøst og sjovt på samtidig”. Kæmpe stort tak for et godt forløb, og en god oplevelse. Der er ingen tvivl om, hvor min 2 andre børn, skal tage deres kørekort. Det bliver selvfølgelig hos Byens bedste køreskole PAARUP KØRESKOLE.

Sara Elklit-Jeppesen
anbefaler Paarup Køreskole.

2/11 2021  Jeg kan virkelig anbefale Paarup Køreskole! Det har været en utrolig god oplevelse at tage mit kørekort hos Martin. Jeg har aldrig oplevet andet end at føle mig godt tilpas pga. det positive miljø og den gode stemning i bilen Martin er virkelig rar, opmærksom, og gør at man føler sig helt tryg bag rettet! Når der opstår fejl sidder han hele tiden klar med et godt råd, og på den måde lærer man hurtigt af dem:)

Tak for et rigtig godt forløb! og en kæmpe anbefaling herfra

Anna Maiborg Duus
anbefaler Paarup Køreskole.

30/9 2021  Vil helt klart anbefale Paarup Køreskole!

Det er trygt og mega fedt at tage kørekort hos Martin. Han er sjov og man kan tydeligt mærke at han prioritere en og tilrettelægger ens kørsel uden for skole og andre planer.

Stor ros til dig Martin! Og tak for et fedt forløb

Mathilde Lykke Steensen
anbefaler Paarup Køreskole.

18/8 2021 Jeg har lige færdigjordt mit kørekort hos Martin, og det har været et skide godt forløb, jeg har været mega glad for at tage mit kørekort hos Martin, det har været et godt og trygt forløb. Kan klart anbefale at tage kørekort hos Paarup køreskole. 5 ud af 5 stjerner herfra!

5/8 2021  Jeg kan klart anbefale Paarup køreskole! Et godt, roligt og trygt forløb, hvor alle kan følge med.

Tak for kørekortet, og nogle gode timer på vejen, Martin!

En anbefaling herfra

21/7 2021 Jeg kan bestemt anbefale paarup køreskole. På trods af forsinkelser i forhold til corona, har Martin gjort alt hvad han kunne, for at få holdet igennem forløbet på den hurtigste og bedste måde.

Der har altid været god stemning til teori, med en masse “dumme” spørgsmål og bestemt også god stemning i bilen på trods af lidt nervøsitet til tider.

18/6 2021 Jeg er lige blevet færdig med at tage kørekort ved Martin, og det har været en kæmpe fornøjelse. Det har været nogle gode og sjove køretimer. Kan 100% anbefales

18/6 2021 Jeg kan stort anbefale Paarup køreskole! Tingene bliver gjort rigtigt, og der er god kommunikation. Helt igennem en rigtigt god oplevelse! Varm anbefaling herfra!

5/5 2021 Martin er simpelthen så rolig og behagelig at hans elever føler sig godt tilpas i hans teorilokale og bag rettet i hans bil 5 stjerner

1/12 2020 Jeg har lige taget kørekort hos Paarup køreskole. Smadre god! God, engageret kørelærer som er god til at forklare, hvis man er i tvivl om noget, og man bliver hjulpet så godt igennem det hele. Det har været en fed oplevelse!Kan stærkt anbefales til andre!

9/11 2020 Martin er en super god kørelærer med gode egenskaber og er super god til unge mennesker. Kan varmt anbefale ham til kørekort

Jeg er selv glad for jeg tog det ved Paarup køreskole

Jeg vil også  glæde mig til at se dig i Paarup Køreskole

og jeg kan love,

det bliver både sjovt og lærerigt 

På gensyn 

Venlig hilsen 

Martin Greiner